Müşteri Temsilcisi 0507 312 31 20
  • %100 Müşteri Memnuniyeti
  • Kapıda Ödeme İmkanı
  • Hızlı Gönderi
  • Orjinal Ürün
Kullanıcı Yorumları

Epimedium Force marka epimedyumlu macun hakkında müşterilerin yaptığı gerçek yorumlar;

Siz de bu sayfaya yorum bırakabilir ya da sorularınızı yetkililere iletebilirsiniz.

31 YORUM VAR
sabri gür

güzel macun güzel ara ara yemek lazım her gün değil

Haziran 1, 2016 Cevapla
ferhunde yılmaz

ilk başlarda eşime diye aldık ama ondaki müthiş değişimi görünce ben de kullanmaya başladım. zaten sitede de hem erkek hem kadınlar kullanabilir diyordu.

Haziran 5, 2016 Cevapla
osmancan

ben kendimi hızlı bilirdim, bu tarz şeylere ihtiyacım yok derdim ama hikaye okumuşum. bu macunu yedikten herşey çok daha farklı oldu, süper

Haziran 10, 2016 Cevapla
zekeriya atar

gerçekten çok iyi yaa tavsiyemdir

Haziran 18, 2016 Cevapla
tugay karasu

valla benim bir problemim yok ama ben de kullanıyorum. çünkü bu macun beni çok daha güçlü kılıyor.

Haziran 21, 2016 Cevapla
zıpkınnn

kullandığım en etkili ürün bu. diğer kimyasal haplardan bile etkili ve tamamen doğal olduğu söyleniyor.

Temmuz 4, 2016 Cevapla
sefaa

macunun ambalajı da çok güzel, etkisi de zaten en azın ambalajın hakkını verecek kadar süper, yapanların eline emeğine sağlık tam da aradığım böyle birşeydi

Temmuz 10, 2016 Cevapla
dilaver

miktarı aşmamak kaydıyla kullanınca güzel verim alınıyor, bir kere daha fazla yiyeyim dedim sadece baş ağrısı yaptı

Ağustos 9, 2016 Cevapla
fikrettttt

vallaaa ben de çok memnunum, yedikten sonra üstüne su içmeme konusunda dikkat edin. bir kere su içtim hiçbirşey anlamadım

Ağustos 13, 2016 Cevapla
timsahhh

düzenli olarak kullanıyorum ve çok memnunum.

Ağustos 16, 2016 Cevapla
mümin yıldırım

valla ben dörder dörder alıyorum. ilk kullandığım günden itibaren etkisini hissediyorum. tadı biraz garip ama olsun son derece faydalı bir ürün, tüm erkeklere özellikle 40 yaş üstü erkeklere tavsiyemdir

Eylül 14, 2016 Cevapla
pınar yener

eşim için düzenli olarak satın alıyoruz bu macunu. epimedium force gerçekten çok iyi geliyor eşime, her kullandığımızda aynı etkiyi yapıyor diyebilirim, gençler erkekleri bilemem ama ileri yaşlı erkekler mutlaka kullanmalı

Kasım 25, 2016 Cevapla
hüseyni gül

ben 22 yaşındayım ama ben de kullanıyorum, bunun genci yaşlısı olmaz ki, her zaman daha iyi olmak istiyorsan dışarıdan takviye almak şart, utanılacak bir durum yok yani

Aralık 2, 2016 Cevapla
karakartalllll

ben kıbrısta yaşıyorum, sitedeki yorumlardan etkilenip aldım ama kafamda hep soru işaretleri vardı taa ki macun elime geçip kullanana kadar. valla az bile yazmışlar, bu macun süper birşey, herkes kullansın

Aralık 3, 2016 Cevapla
özkannn

ben epimedium force ile ilişkimi kurtardım diyebilirim. malum ilerleyen yaşım nedeniyle gençler kadar olamıyoruz, ama artık 18 likleri cebimden çıkarırım herhalde 😀

Aralık 6, 2016 Cevapla
bedrettin

valla çay kaşığı diyorlar ama ben tatlı kaşığı ile yiyorum baş ağrısı falan da yapmıyor, demek macunun etkisi kişiden kişiye değişebiliyor siz yine 1 çay kaşığı yiyin bir sıkıntı olmasın

Aralık 9, 2016 Cevapla
hamdiiii

bir kardeşimin tavsiyesi üzerine aldım, anlata anlata bitiremedi bu macunu. abartıyor sandım ben de ama yedikten sonra dedim çocuk haklıymış gerçekten. bir yan etkisi falan da olmadı baş ağrısı gibi, ben memnun kaldım, denemekten zarar gelmez

Aralık 10, 2016 Cevapla
emekli general

ben de 7-8 aydır düzenli olarak kullanıyorum. deneyimlediğim en önemli şey aç karnına yemeyin ve yemeğin hemen üstüne de yemeyin. bir de alkol ile birlikte almayın. yedikten hemen sonra da üstüne su içmeyin. en etkili bunlara dikkat edince oluyor

Aralık 13, 2016 Cevapla
ismail adaklı

haftada 3-4 kere kullanırsam çok etkili oluyor ama her gün yersem aynı etkiyi yapmıyor, her gün yemek de biraz saçma zaten, gün aşırı yemeye devammmm

Aralık 14, 2016 Cevapla
selahaddin baş

tadı biraz garip ama iyice karıştırınca daha bir güzel hale geliyor. üstüne su içmemeye dikkat edin, alkolle birlikte alınmadığında da çok daha etkili oluyor.

Aralık 18, 2016 Cevapla
feridun akarcan

valla kimse kusura bakmasın ama diğer markaların hepsi tırt. themra, sidra, kırıntı bilmem ne alayı yalan yaaa. bunları yedikten sonra baş ağrısı ve yüz yanmasından duramıyorsun. bide ucuza sattıkları için insanlara cazip geliyor. epimedium force diğer macunlardan daha pahalı ama etkisini hiçbiriyle kıyaslamam bile. ayrıca hiçbir yan etkisi yok, tertemiz, diğerlerini denemeyin bile

Aralık 18, 2016 Cevapla
baba dayı

epimedium force diyorum başkada birşey demiyorum

Şubat 19, 2017 Cevapla
ayşegül dinç

eşim için kullanmaya başladığımız günden beri çok güzel şeyler yaşıyoruz, tüm kadınlar kocaları için alsın mutlaka, tavsiye ederim

Nisan 17, 2017 Cevapla
faruk abacan

bitkisel ve kimyasal bir çok ürün denedim ama hiç biri epimedium force macun kadar etkili ve zararsız değildi. 1 seneye yakındır kullanıyorum ve her defasında aynı etkiyi hissediyorum, bu macun gerçekten harika arkadaşlar

Mayıs 11, 2017 Cevapla
berk nur

gün aşırı kullanırsanız daha etkili oluyor, her gün yediğimde aynı şekilde etki etmiyor bende. belkide bende böyledir bilemiyorum. zaten her gün kullanmaya gerek de görmüyorum ben

Haziran 3, 2017 Cevapla
yusuf erdener

bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım 5 ay önce. anlattığı zaman abartıyor demiştim ve çok da ümitli olmadan denedim. iyi ki denemişim, tam da aradığım şey bu. psikolojim ve hayatım değişti resmen, teşekkürler

Temmuz 5, 2017 Cevapla
semig tufan

favori markam epimedium force ve herkese ısrarla tavsiye ediyorum

Temmuz 20, 2017 Cevapla
haktannn

bu macunla evliliğimi kurtardım desem yeridir, sonsuz teşekkürler!!!

Ağustos 1, 2017 Cevapla
yıldırım ali

her defasında nasıl aynı derecede etki ediyor anlamış değilim. bitkisel diyorlar ama kimyasal olasa da benim için fark etmez, işimi görüyor mu görüyor gerisi önemli değil valla yaa bu saatten sonra bitkisel olsa ne kimyasal olsa ne

Ağustos 10, 2017 Cevapla
türker pekcan

süper süper süper süper süpeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Eylül 14, 2017 Cevapla
dedeoğlu

diğer markaların hepsini toplasan epimedium force macunun yarısı bile etmez. bu macun hem diğerlerinden çok daha etkili, hem de hiçbir yan etkisi yok. bu yüzden diğerlerinden fiyatı daha yüksek. başka markaları kullanıp sağlığınızı riske etmeye gerek yok. ben sadece bu ürünü kullanıyorum ve çok ama çok memnunum

Eylül 17, 2017 Cevapla
YORUM YAZ